Support Services

Fast and professional to support your business
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Getting the JoomFish module to work with WHMCS

Getting the JoomFish module to work with WHMCS 6 years 2 weeks ago #3408

  • rolorogan
  • rolorogan's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Does anyone use JoomFish for your integration?

I have tried to set this up but can't ge the module to change the language settings.

I have my WHMCS Installed here - mysite.com/client

When I try changing the language the page "J!WHMCS Integrator Blank Page - Logged Out" appears.

When I look at the JoomFish module links they are - [url:1xj6exjx]www.myset.com/fr/jwhmcs-logged-out/default/default/default[/url]

Does anyone know if this can be fixed.

Thanks

Nath
The administrator has disabled public write access.

Re: Getting the JoomFish module to work with WHMCS 6 years 2 weeks ago #3409

  • Steven
  • Steven's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 883
  • Thank you received: 60
  • Karma: 13
I believe this is a bug that was supposed to have been fixed in RC 11, but in looking at the archive today, it appears RC 11 doesn't include some of the corrections that should have been included. I'm going to dig into this further.

In the mean time, if you open the file located in your /plugins/system/ directory called "jwhmcs-sysmlang.php", at about line 101 you'll see a line that was commented out (that shouldn't have been). Take the double slashes off the front of it and see if that fixes the issue you are having. If not, let me know what your SEO settings are in the Global Configuration and I'll try to replicate.
Stars on the Joomla! Extension Directory are always appreciated
If you found this response useful, don't forget to hit Thank You!
The administrator has disabled public write access.

Re: Getting the JoomFish module to work with WHMCS 6 years 2 weeks ago #3413

  • rolorogan
  • rolorogan's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Thanks for the reply.

I am currently using RC 5 on my site. I have tried logging in so I can download the latest build but I am going round in circles. I can login ok into the site but when I try going to the Client Area it asks me to login again. I login but it keeps going back to the WHMCS login form. Do you know whats going on?

Thanks

Nath
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.069 seconds
Powered by Kunena Forum